Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

2021 tavaszi léböjt szezon kezdődik: április 13.

Szerző : dátum : 2021-02-21 kommentek : (0)

Nem rég a Narada Akadémián tartottam előadást a léböjtkúrákról. Annak ellenére, hogy ilyen nehézzé tették a normális életünket, megtartjuk a tavaszi hagyományos ambuláns léböjt csoportunkat. Ez az előadás a beugró ehhez a csoporthoz. Aki jelentkezni szeretne, amelyet az intézkedésektől függően vagy zoom-on, vagy élőben tartunk április közepétől, meg kell nézze ezt az előadást, hogy elméleti háttérről fogalma legyen. Áprliisban még tartok egy előadást azoknak, akik jelentkeztek, egy gyakorlati bevezetést a tudni valókról. Ez után indulhatunk. A léböjtről számtalan cikkem van fent a site.on, elegendő az oldalunk www.tamasidr.hu  keresőjébe beírni, hogy „léböjt” és megtalálja ezeket. Egy eligazodást segítő cikket emelek csak ki közülük. Aki jelentkezni szeretne, az írjon bátran az info.tamasidr@gmail.com címre, vagy hívja a rendelőnk telefonját. A gyakorlati bevezető előadáson és a háromszori böjtkonzultációkon való részvétel ingyenes. Aki még nem járt a rendelőnkben, tehát akinek egészségi állapotát nem ismerem, annak a részvétele előtt szükséges egy orvosi vizsgálat, vagy konzultáció, ami térítéses. További információkért kérdezze az asszisztenseinket.

A csoportos böjtkúrára a jelentkezés BETELT! Az Online előadásra ettől függetlenül bárki jelentkezhet és résztvehet:

Bevezető a Böjtkúrákba online előadásomra itt lehet regisztrálni: https://forms.gle/hrQbMyrmgrCZ2QdQ8

Előadás időpontja: 2021.április 13., 18 óra (ZOOM, online felület)

Regisztráció ingyenes, április 13., 12 óráig lehetséges

Április 13-án küldök mindenkinek, aki regisztrált, email-en egy linket, amelyre kattintva könnyedén lehet majd csatlakozni a 18 órai előadáshoz.

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?