Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Tej

Nyomtatás Szerző : dátum : 2018-12-28 kommentek : (0)

A tej nem egészséges. Számtalan adat bizonyítja, de a tájékoztatás, a szakmai társaságok, a tudományos élet, mindezek a politika és a nagyipar befolyása alatt áll, ezért ezt továbbra is elhallgatják. Nagyon jó filmet készített a digi Life  erről a témáról, érdemes 45 percet rászánni.

A teheneket végtelenül kihasználják. 25 év helyett csupán néhány évet élnek, mert minden ellés után azonnal megtermékenyítik őket újra és állandó tejtermelésre késztetik. Teljesen egészségtelenül táplálják őket, ami természetesen a tej minőségét is megváltoztatja.

Mindaz pedig, amit az ipar tesz a tejjel, az betetőzi a károsító hatását. Nincs már valódi legelő, nincs valódi házi tej, ami a dobozokba kerül, az a totálisan manipulált és az ipar szempontjai szerint átalakított egészségtelen végtermék.

Az én évtizedes gyógyító tapasztalatom is arról szól, hogy számtalan krónikus betegség csupán a tej elhagyásával gyógyítható. 

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?